גלידת תפוח-ריבס (והל)
גלידת תפוח-ריבס (והל) היא גלידה ללא גלוטן וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 979 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 59 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות אם יש לך תפוחים טארט, גבעולי ריבס, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גלידה ריבס ללא חלב, ריבס טיפש עם קרם הל ופיסטוקים, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
קוצצים תפוחים וריבס. אם אתה משתמש טחנת מזון, לא טורחים לקלף או ליבת התפוחים—פשוט לקצוץ אותם לחתיכות. אם אתה משתמש במעבד מזון או בבלנדר, הקפד הליבה אותם, אבל להשאיר את העור, עבור צבע, טעם, ועובי הוסיף מן הפקטין הטבעי שלה. מבשלים תפוחים וריבס עם זנגביל, תרמילי הל, ומים בסיר עד רך, כ -30 דקות.
מוסיפים את הסוכר, מערבבים עד מומס ולשים את התערובת דרך טחנת מזון או מעבד מזון מסננת. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מערבבים 2 וחצי כוסות של רוטב התפוחים-ריבס עם השמנת.
הוסף עוד סוכר לפי הטעם אם תרצה. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.