עניבות פרפר, קישואים, גזר ועוף
עניבות פרפר, קישואים, גזר, ועוף דורש מסביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו חמאה, גזר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו קישואים ועניבות פרפר, עניבות פרפר ועוף, ו עניבות פרפר עם עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים 4 שיני שום 1 דקה, עד חום זהוב.
מניחים קישואים במחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד למכרז. תניח בצד.
מניחים עוף במחבת, ומבשלים 10 דקות, או עד מיצים לרוץ ברור.
מניחים את הגזר בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מכרז, לנקז, ולהניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה farfalle ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, ומבשלים את השום הנותר עד חום זהוב.
יוצקים את מרק העוף ואת המים, ומערבבים גרגרי בוליון עד מומס. מערבבים בהדרגה גבינת פרמזן.
מערבבים בקישואים, עוף וגזר, וממשיכים לבשל עד מחומם דרך. בעדינות לזרוק עם פסטה לשרת.