קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות79
מגזין

הסנדוויץ ' קובאנו

הסנדוויץ ' קובאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את הסנדוויץ ' קובאנו. מנה אחת מכילה 2659 קלוריות, 119 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם קובני, חמאה, גבינה שוויצרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלפפון חמוץ שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Coffeecake מערבולת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריך קובני בגריל (כריך קובני), Cubano, ו Cubano (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקובה זה נקרא רק el sandwich זה היה כאן בארה " ב כי נתנו לה מדינה!
3
Plancha צריך להיות מוגדר 350 F
4
פורסים את הלחם לחצי לאורכו, מורחים את המיונז על הלחם התחתון ואז מניחים את החזיר הצלוי ואז את החזיר המתוק האפוי ואז את המלפפון החמוץ ואז את הגבינה. כך הגבינה תתמוסס ותתמזג עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
לאחר מכן לשים את הכריך על la plancha ולהפיץ קצת חמאה מומסת על גבי הלחם ולחץ על החלק העליון של plancha. בתוך כ 3 דקות להעלות את החלק העליון של plancha לסובב את הכריך לצד השני ולחזור על תהליך החמאה שוב
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6
הלחם שלך צריך להיות קלוי והגבינה נמסה. זה צריך להיעשות על 10-15 דקות בהתאם plancha
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
כל תבשיל בשר טוב מתחיל בלילה שלפני. marinating נותן את כל המזונות כי אגרוף נוסף של טעם. אנחנו משיגים את זה עם תפוזים חמוצים ליים הרבה שום טחון, אורגנו יבש כמון טחון. תערובת זו מקבלת להתפשט בכל רחבי בשר חזיר טרי ועיסוי לתוך הבשר .שים את זה במקרר מכוסה בניילון נצמד. למחרת כאשר u מוכנים מחממים את התנור ל 177° למקם את החזיר במחבת צלייה כיסוי בשר חזיר טרי בעור מלח, זה ישמור על בשר החזיר מלהתייבש, לבשל במשך כ 4 עד 5 שעות או עד הבשר שלך מגיע טמפ פנימי של180. זכור להוריד את המלח כי עד עכשיו הפך קשה. העור צריך להיות קלוי ופריך.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כמון טחוןכמון טחון
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
אגרוףאגרוף
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אפשר לבשר לנוח ולגלף כאשר אתה לא יכול לחכות יותר!
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות