הסנדוויץ ' קובאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את הסנדוויץ ' קובאנו. מנה אחת מכילה 2659 קלוריות, 119 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם קובני, חמאה, גבינה שוויצרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלפפון חמוץ שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Coffeecake מערבולת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריך קובני בגריל (כריך קובני), Cubano, ו Cubano (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקובה זה נקרא רק el sandwich זה היה כאן בארה " ב כי נתנו לה מדינה!
Plancha צריך להיות מוגדר 350 F
פורסים את הלחם לחצי לאורכו, מורחים את המיונז על הלחם התחתון ואז מניחים את החזיר הצלוי ואז את החזיר המתוק האפוי ואז את המלפפון החמוץ ואז את הגבינה. כך הגבינה תתמוסס ותתמזג עם הבשר.
לאחר מכן לשים את הכריך על la plancha ולהפיץ קצת חמאה מומסת על גבי הלחם ולחץ על החלק העליון של plancha. בתוך כ 3 דקות להעלות את החלק העליון של plancha לסובב את הכריך לצד השני ולחזור על תהליך החמאה שוב
הלחם שלך צריך להיות קלוי והגבינה נמסה. זה צריך להיעשות על 10-15 דקות בהתאם plancha
כל תבשיל בשר טוב מתחיל בלילה שלפני. marinating נותן את כל המזונות כי אגרוף נוסף של טעם. אנחנו משיגים את זה עם תפוזים חמוצים ליים הרבה שום טחון, אורגנו יבש כמון טחון. תערובת זו מקבלת להתפשט בכל רחבי בשר חזיר טרי ועיסוי לתוך הבשר .שים את זה במקרר מכוסה בניילון נצמד. למחרת כאשר u מוכנים מחממים את התנור ל 177° למקם את החזיר במחבת צלייה כיסוי בשר חזיר טרי בעור מלח, זה ישמור על בשר החזיר מלהתייבש, לבשל במשך כ 4 עד 5 שעות או עד הבשר שלך מגיע טמפ פנימי של180. זכור להוריד את המלח כי עד עכשיו הפך קשה. העור צריך להיות קלוי ופריך.
אפשר לבשר לנוח ולגלף כאשר אתה לא יכול לחכות יותר!