עקיצות פטריות ברי ומרלו
עקיצות פטריות ברי ומרלו עשויות להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 65 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 35 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לכם ברי, פטריות צדפות, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עקיצות פטריות ברי ומרלו, שרי מרלו בראוני נושך, ו מרלו עוף עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
אופים את הקליפות לפי הוראות החבילה.
תן להתקרר בזמן שאתה מכין את המילוי.
מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את שאלוט ושום, ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כשהפטריות שחררו את הנוזל שלהן, הוסיפו את היין והטימין ובשלו עד שרוב הנוזלים התאדו, כ -5 דקות.
חותכים את הברי ל -15 חתיכות קטנות. מחלקים את תערובת הפטריות בין קליפות הפילו. מעל כל אחד חתיכת גבינה. מחזירים את הקליפות לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מעבירים את העקיצות לפלטת הגשה.
מקשטים בעירית ומגישים חם.