עקרב דגים ב
דגי עקרב ב דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 45 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 88 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם יין, שמן זית, דגי עקרב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עקרב, קערת עקרב, ו תערובת תבלינים עקרב.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מתבלים היטב את הפילטים במלח ופלפל. באמצעות נייר קלף, אופנה 4 חבילות עבור שני פילה כל אחד.
מניחים 2 פילה במרכז כל פיסת נייר קלף.
מזלפים מעט משמן הזית ומחלקים את הבצל, השום, הפלפל וכריכות השומר באופן שווה בין האריזות.
מפזרים כל פילה עם מעט מהיין, אוטמים את האריזות על ידי קיפול הנייר, ובמידת הצורך אוטמים את הקצוות בחלבוני ביצה טרופות, מניחים כל אחד על מגש אפייה ומבשלים בתנור למשך 10 דקות.
הסר את האריזות, חתך בעזרת סכין כדי לאפשר לאדים לברוח ולהגיש מיד את הדג ונוזלי הבישול שלו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
ניתן לשלב דגים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אספסוף פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גרי]()
אספסוף פינו גרי
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.