ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את הנמל, עלי מפרץ הים התיכון, עלי טימין סבוכים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בצל Agrodolce (בצל חמוץ מתוק), בצל חמוץ מתוק, ו בצל חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף בצל וצלצלי שאלוט, הסרת השכבה הראשונה אם זה נראה קשה, ואם אונות שאלוט שלך רחבות יותר מ 2 ב. תחצי אותם לאורך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
בצל
2
בסיר גדול, רחב, להמיס 2 כפות. חמאה עם קורנית, מפרץ, ומרווה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
טימין
מרווה
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים בצל וצלי שאלוט ומערבבים למעיל. מתבלים בכמה צביטות של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שאלות
בצל
4
להוסיף פורט, חומץ, דבש, צימוקים, דובדבנים, ואז לשפוך 2 כוסות מלאי. כאשר הכל החל להתבשל, חום נמוך יותר, כיסוי, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
צימוקים
חומץ
דבש
מלאי
יציאה
5
מערבבים בצל ומבשלים, חשופים, עד שהנוזל התעבה לזיגוג סירופי ובצל וצלי שאלוט רכים, כ -20 דקות. פירס כמה מהחלקים הגדולים יותר עם קצה הסכין כדי לוודא שהם רכים. אם הם לא נראים רכים מספיק, מוסיפים קצת יותר מרק, מכסים את המחבת, ומבשלים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
בצל
מרק
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
6
הרם בצל לקערה עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
7
הוסף 2 כפות שנותרו. חמאה לסיר, להגדיל את החום לגבוה, ולהפחית את הנוזל עד סירופ, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
החזירו את הבצלים לסיר ופנו לצפות אותם בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
בצל
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם עלי טימין ועלים מרווה.