קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ערבוביה של בצל חמוץ מתוק

ערבוביה של בצל חמוץ מתוק
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את הנמל, עלי מפרץ הים התיכון, עלי טימין סבוכים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בצל Agrodolce (בצל חמוץ מתוק), בצל חמוץ מתוק, ו בצל חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף בצל וצלצלי שאלוט, הסרת השכבה הראשונה אם זה נראה קשה, ואם אונות שאלוט שלך רחבות יותר מ 2 ב. תחצי אותם לאורך.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
בצלבצל
2
בסיר גדול, רחב, להמיס 2 כפות. חמאה עם קורנית, מפרץ, ומרווה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים בצל וצלי שאלוט ומערבבים למעיל. מתבלים בכמה צביטות של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
בצלבצל
4
להוסיף פורט, חומץ, דבש, צימוקים, דובדבנים, ואז לשפוך 2 כוסות מלאי. כאשר הכל החל להתבשל, חום נמוך יותר, כיסוי, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
צימוקיםצימוקים
חומץחומץ
דבשדבש
מלאימלאי
יציאהיציאה
5
מערבבים בצל ומבשלים, חשופים, עד שהנוזל התעבה לזיגוג סירופי ובצל וצלי שאלוט רכים, כ -20 דקות. פירס כמה מהחלקים הגדולים יותר עם קצה הסכין כדי לוודא שהם רכים. אם הם לא נראים רכים מספיק, מוסיפים קצת יותר מרק, מכסים את המחבת, ומבשלים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
בצלבצל
מרקמרק
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
6
הרם בצל לקערה עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
7
הוסף 2 כפות שנותרו. חמאה לסיר, להגדיל את החום לגבוה, ולהפחית את הנוזל עד סירופ, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
החזירו את הבצלים לסיר ופנו לצפות אותם בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם עלי טימין ועלים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
מרווהמרווה
10
הפוך קדימה: עד 2 ימים. לחמם על נמוך, מכוסה.