ניתן להכין את המתכון עשב פריך קרום הליבוט עם סלרי מתולתל וריקוטים בתוך כ 50 דקות. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורש סלרי, פתיתי תפוחי אדמה, שמן זית, פתיתי פלפל. 223 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 98%, וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עשב פריך קרום הליבוט עם סלרי מתולתל וריקוטים, שעועית ורטס עם חמאת עשבים, ו סלט ורטס.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
בעזרת קולפן ירקות חד, גילחו את הסלרי לקבלת שבבים דקים וארוכים.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
ציוד שתשתמש בו
קולף
2
שים את שבבי סלרי במי קרח עם חצי לימון ומיץ שלה ולתת לשבת לפחות 1 שעה או לילה במקרר. הסלרי יקבל פריך מאוד, מתולתל וחמוד.
מרכיבים שתצטרך
מים
סלרי
מיץ
לימון
3
הביאו סיר מים מומלחים היטב לרתיחה, על אש בינונית והקימו קערת מי קרח מומלחים היטב. זורקים את הוורטס במים הרותחים ומבשלים עד שהשעועית רכה אך עדיין יציבה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
מים
שעועית
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
4
מוציאים את השעועית מהמים הרותחים וצוללים מיד למי הקרח ונותנים להם להתקרר. כשהם קרים ועדיין ירוקים עזים, הוציאו אותם ממי הקרח ושמרו.
מרכיבים שתצטרך
מים
שעועית
1
מתבלים את פילה הדגים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
מלח
2
שלב את עשבי התיבול ופתיתי תפוחי האדמה בכלי רדוד. טובלים את צד הבשר של כל פילה בשטיפת הביצים ואז לוחצים אותם לתערובת פתיתי העשבים/תפוחי האדמה. שים על מגש גיליון כשהצד הקרום כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי תפוחי אדמה מיידיים
תפוח אדמה
עשבי תיבול
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מצפים מחבת מטגנת גדולה בשמן זית ומחממים אותה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם אך לא מעשן, הוסיפו את הדג, כשהצד הקרום כלפי מטה. כשהקרום הפך לזהב ופריך, הופכים אותם, ואז מעבירים את הדג לתבנית מרופדת במתלה קירור ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קרום
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
תנור
מחבת
3
מוציאים את השמן בתבנית ההקפצה ומוסיפים שמן חדש. זורקים פנימה את השום והפלפל האדום הכתוש. כאשר השום הופך לזהב וארומטי להסיר אותו ולזרוק. זורקים פנימה את הוורטס השמורים, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומגלגלים אותם בשמן לחימום. כשהם חמים מכבים את האש ושומרים אותם בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שעועית ירוקה
שום
גלול
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוציאים את הסלרי ממי הקרח ומייבשים בספינר סלט כדי להסיר את עודפי המים.
מרכיבים שתצטרך
מים
סלרי
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
5
מוסיפים את הסלרי למחבת עם השעועית. סוחטים פנימה את המיץ מחצי הלימון שנותר ומתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
שעועית
מיץ
לימון
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מחלקים את הירקות בין 4 צלחות הגשה ומעליהם את הדג הקרום.
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך ן דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.