פאד תאילנדי עוף
מתכון עוף Pad תאילנדי מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. אם יש לכם רוטב סויה, ביצים, בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo, פודלים תאילנדים, ו פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles.
הוראות
בקערה גדולה, להשרות אטריות במים רותחים על 10 דקות או עד רך.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב; להפריש.
ב ווק או מחבת כבדה גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום ובצל; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים עוף ורוטב סויה; מוקפץ 3 עד 5 דקות יותר עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז.
הסר עוף לצלחת; לכסות כדי להתחמם.
ב-wok, חום שנותר 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים ביצים; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב עד מקושקשות המשרד.
מוסיפים אטריות רכות, רוטב ועוף. לבשל 2 דקות.
הוסף נבטי שעועית; לבשל 2 עד 3 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד אטריות רכות נבטים כבר לא פריך. אם התערובת נראית יבשה, מערבבים במים 1/4 כוס ומבשלים עד מחומם היטב.
כף לתוך קערה גדולה או קערות בודדות.