פאדג' לבן חמוציות אגוז
פאדג' לבן של אגוז חמוציות לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 5 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 502 קלוריות . , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כקינוח. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, וניל, קרם מרשמלו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: עוגיות חמוציות משיבולת שועל לעיסה , ביסקוטי חמוציות , ועוגיות אגוזי שוקולד לבן .
הוראות
קו 8-in. מחבת מרובעת עם נייר כסף וחמאה את נייר הכסף עם 1 כפית חמאה; לְהַפְרִישׁ. בסיר כבד מביאים לרתיחה על אש בינונית את הסוכר, השמנת החמוצה ושארית החמאה. מבשלים ומערבבים עד שמדחום ממתקים מצביע על 234° (שלב כדור רך), כ-15 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הצ'יפס, קרם המרשמלו והוניל עד לקבלת מרקם חלק. מקפלים פנימה אגוזי מלך וחמוציות.
מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתקררות.
בעזרת נייר כסף, מרימים את הפאדג' מהתבנית. לזרוק נייר כסף; לחתוך פאדג' ל-1-in. ריבועים. שומרים בכלי אטום במקרר.