פאדג'גלידה קינוח
פאדג'גלידה קינוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. לך לחנות ותביא את גלידת ונילן, תערובת עוגת שוקולד פאדג', עוגיות שוקולד ממולאות בקרם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קינוח גלידת פאדג'חמה, פאדג'גלידה קינוח, ו קינוח גלידה מוקה-פאדג'.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). שורה תחתונה וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם לסכל, משאיר רדיד התלויים ב 2 צדדים מנוגדים של פאן. גריז או לרסס בתחתית רק של נייר כסף.
בקערה גדולה, לערבב עוגה, חמאה וביצים עם כפית עד מעורבב (הבלילה תהיה עבה מאוד). באמצעות אצבעות משומן, להפיץ או לטפוח במחבת.
אופים 18 עד 21 דקות או עד פני השטח מופיע יבש והוא כבר לא מבריק. הפעל סכין סביב צד העוגה כדי לשחרר. מגניב לחלוטין במחבת, על 1 שעה.
מורחים ציפוי פאדג ' מחומם על עוגה; מפזרים 1 כוס של עוגיות קצוצות. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
מורחים גלידה על עוגיות. לכסות ולהקפיא לפחות 4 שעות או לילה עד המשרד.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס עוגיות קצוצות.
בואו לעמוד 15 עד 20 דקות לפני ההגשה. לחיתוך קל יותר, להסיר מחבת, באמצעות רדיד להרים. החנות מכוסה במקפיא.