ריזוטו פירות ים שמנת עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 448 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לך אורז arborio, בצל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ריזוטו פירות ים שמנת, ריזוטו פירות ים, ו ריזוטו פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את מרק צדפות ומים ולהביא לרתיחה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
4
מוסיפים את האורז ומבשלים 1 דקה, ערבוב מעיל ביסודיות. מפורר את הזעפרן לתוך היין ומוסיף אותו לאורז. מבשל, ערבוב עד היין נספג.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
אורז
יין
5
להוסיף 1 כוס של מיץ צדפות חם לבשל על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד נספג כמעט. המשך להוסיף את המיץ 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג כמעט בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב עבה, שמנת, על 20 דקות בסך הכל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ צדפות
מיץ
רוטב
אורז
6
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
8
מוסיפים את השרימפס והסרטן ומבשלים עד רק מחומם דרך. לגרד את פירות הים לתוך ריזוטו ומערבבים פטרוזיליה mascarpone.