פאדג'דבש מלוח & טארט שוקולד
פאדג'דבש מלוח & טארט שוקולד לוקח מסביב 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 87 אוהדים. גשו לסופר וקנו מאפה עם פירורי קצר, דבש צלול, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טארט אגוז דבש מלוח, עוגת לימון-דבש עם קרום חמאה מומלח, ו עוגות שוקולד עם ציפוי קרמל מלוח ופאדג'שוקולד מילוי.
הוראות
קוברים את המאפה לחתיכות ומכניסים למעבד מזון. לנפות את הקקאו, לטפטף על הדבש, ואז דופק לשלב לתוך מאפה שוקולד (ראה תיבת עצה, מתחת לשמאל).
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מאובק קקאו קל, גדול מספיק כדי קו 23cm פח טארט רופף תחתית עם קצת overhang. כיסוי וצינה במשך 30 דקות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לכווץ את גיליון גדול של אפייה קלף ולהשתמש כדי ליישר את הפח טארט. ממלאים שעועית אפייה ואופים במשך 15-20 דקות עד סנדי הצדדים הם המשרד.
הסר את השעועית ואת הנייר, ואופים במשך 5-15 דקות נוספות עד באמת ביסקוויט. לקצץ את הבליטה מגניב.
מכניסים את מרכיבי פאדג ' הדבש למחבת קטנה וחמים בעדינות עד שהחמאה נמסה לחלוטין. מביאים לרתיחה עדינה ובועה, ערבוב, במשך 4-5 דקות עד צבע זהוב יותר מעובה. מערבבים ב-כפית מלח טוב( לפי הטעם), ואז לשפוך לתוך התיק טארט. תרגע ל-30 דקות.
לציפוי, מערבבים את השוקולד והקרם בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים שבקושי רותחים. להמיס בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד בשילוב. מגניב במשך 5 דקות, ואז לשפוך לתוך התיק טארט בעדינות, מכסה את שכבת הדבש. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
הסר מהמקרר 10 דקות לפני ההגשה, כדי לרכך קצת. אבק עם קקאו ולפזר עם חלת דבש מתפוררת מעט, אם אתה רוצה, ואז לשרת עם dollops של frache קרם או קנקן של שמנת.