אם יש לך שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מרשמלו, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו שיבולת שועל פאדג'ריוול ברים aka פאדג' Jumbles, פרח קיר פאדג'{אדום צ'ילה פאדג'}, ו עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
1
גריז 1-11x16 מחבת גליל ג 'לי אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים סוכר, חלב, וניל וחמאה בסיר גדול וכבד. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ולהוסיף מרשמלו, פצפוצי שוקולד חצי מתוקים, פצפוצי שוקולד חלב ושוקולד לא ממותק. מערבבים עד נמס וחלק. מערבבים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
פצפוצי שוקולד חלב
Semisweet שוקולד
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4
מערבבים היטב.
5
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
6
בואו פאדג ' לשבת לפחות 24 שעות לפני חיתוך לריבועים. מקררים לחיתוך קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק