פאדג'כהה עמוק עם זנגביל מסוכר
צריך קינוח ללא גלוטן? פאדג'כהה עמוק עם זנגביל מסוכר יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 690 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מרשמלו, מלח, חלב מאודה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ג'לאטו דלעת עם זנגביל מסוכר ושוקולד מריר, נוזל חום כהה, Aka רוטב כמהין כהה עמוק, ו בראוניס עמוק, כהה.
הוראות
קו מחבת מרובעת משומנת קלות 8 " עם רדיד אלומיניום nonstick; להפריש.
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר כבד בגודל בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה; להרתיח 4 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרשמלו, ממרח ווסאבי, אם תרצה, בתוספת פירורי שוקולד, ווניל. הכה ביד עם כף עץ עד נמס וחלק.
מורחים פאדג ' למחבת מוכנה.
מפזרים העליון עם ג ' ינג 'ר גבישי, ולחץ קלות לתוך פאדג'. מקררים 2 שעות או עד המשרד.