מתכון זה מספק 49 מנות. עם 144 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: טארט שוקולד אגוזי לוז, שעועית ירוקה אגוזי לוז עם גרידת לימון ושמן כמהין, ו כמהין שוקולד לבן אגוזי לוז ממולא Gingersnaps.
הוראות
1
מניחים סיר גדול מלא בערך 1 אינץ ' של מים על אש בינונית נמוכה עד רק רותח. בינתיים, חתוך פיסת נייר קלף בגודל 8 על 16 אינץ'. מעיל צלחת 8 על 8 אינץ ' עם חמאה בשורה אותו עם פיסת קלף כך 2 הקצוות הארוכים לתלות על הקצוות. הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, לחיצה בנוחות אותו לתוך הפינות; להגדיר את המנה בצד.
מניחים את החמאה הנמדדת בקערה חסינת חום גדולה ומניחים את הקערה מעל (אך לא נוגעים) המים הבוערים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את השוקולד והקרם ומערבבים עד שהשוקולד חלק ומותך, כ-4 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
הסר את תערובת השוקולד מהחום ומערבבים את נוטלה ומלח (התערובת תהיה עבה מאוד). במהירות לגרד את התערובת לתוך המנה מוכנה ולדחוף אותו לתוך הפינות בשכבה מחוספסת, אפילו.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ממרח אגוזי לוז שוקולד
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מפזרים את האגוזים באופן שווה מעל. באמצעות הידיים שלך, לחץ אותם אל פני השטח באופן שווה להחליק את פאדג'. קירור שנחשף עד המשרד, על 1 1/2 עד 2 hours.To הסר את פאדג', אחיזה נייר קלף תלוי על הקצוות ולמשוך אותו מתוך הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
העברה ללוח חיתוך, באמצעות סכין ארוכה, לחתוך את פאדג 'לתוך 49 (1-1 / 4 אינץ') חתיכות, לנגב את הסכין נקי בין חתכים במידת הצורך. (ייתכן שיהיה עליך לתת פאדג ' לשבת בטמפרטורת החדר עד שיהיה קל יותר לחתוך.)
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
תן לו לבוא לחלוטין לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. אם תרצה, במקום כמה חתיכות של פאדג ' בכוסות אפייה נייר מיני עבור gifting. למרות שהכי טוב לאכול מיד, הפאדג ' יכול להיות מאוחסן במיכל אטום ומקורר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק