קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות9
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאדג פנטזיה

פאדג פנטזיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאדג פנטזיה. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. גשו לסופר וקנו וניל, חלב שהתאדה, שוקולד האפייה החצי מתוק של בייקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: פאדג פנטזיה, פאדג פנטזיה, ו פאדג פנטזיה חגיגי.

הוראות

1
קו 9 אינץ ' מחבת מרובע עם לסכל, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים של פאן; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים סוכר, חמאה וחלב התאדה בסיר כבד גדול. מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 4 דקות או עד מדחום ממתקים מגיע 234 מעלות F, ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים שוקולד וקרם מרשמלו, מערבבים עד שנמסו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
5
מוסיפים אגוזי מלך ווניל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
6
יוצקים מיד למחבת מוכנה; להתפשט כדי ליצור שכבה אפילו במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תן לעמוד בטמפרטורת החדר 4 שעות או עד מקורר לחלוטין; לחתוך לריבועים 1 אינץ'. אחסן במיכל מכוסה היטב בטמפרטורת החדר.