פאדג'פקאן קלוי
צריך קינוח ללא גלוטן? פאדג'פקאן קלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תמצית vanillan, פירורי שוקולד semisweet, מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו פאדג'פאי פקאן, עוגת פאדג'פקאן, ו פאי פקאן בטטה סופגניות עם דגני פקאן קראנץ קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
משרים חצאי פקאן במים כדי לכסות 20 דקות; לנקז היטב.
מפזרים 2 כפות. מלח באופן שווה על החלק התחתון של 15-x 10 אינץ ג ' לי רול מחבת. מסדרים פקאנים בשכבה אחת במחבת; מפזרים באופן שווה עם 2 יותר כף. מלח.
מניחים פקאן בתנור חם, ומכבים את התנור.
בואו לעמוד בתנור 1 שעה ו 30 דקות. לזרוק פקאן במסננת כדי להסיר עודפי מלח. קוצצים אגוזי פקאן, ומגניבים.
להביא סוכר, חלב התאדה, וחמאה לרתיחה בסיר כבד גדול על חום בינוני; לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד מדחום ממתקים רושם 234 (כ 7 דקות).
הסר מהחום; מערבבים מרשמלו ו פירורי שוקולד עד חלקה. מוסיפים 2 כפית. וניל ופקאנים קצוצים.
יוצקים לתוך מחבת מרובעת 8 אינץ חמאה; מגניב לחלוטין.