פאולה פולנטה עם ציפוי פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פולנטה של פאולה עם ציפוי פטריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 310 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, פטריות כפתור, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 92%. נסו טף פולנטה בריאה ללא גלוטן עם ציפוי פטריות עגבניות, פולנטה 'פיצה' עם ציפוי כרוב, ו כדורי פולנטה עם ציפוי אפונה שחור עיניים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד על חום גבוה, להביא מים לרתיחה עם מלח ופלפל. לאט לאט לשפוך קמח תירס, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. להפחית את החום נמוך לבשל 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות כמו התערובת מתעבה.
באמצעות כפית מרית רטובה תערובת קמח תירס (פולנטה) 1/2 אינץ ' עבה על גיליון נייר שעווה. להפריש להתקרר.
מחממים תנור כדי לצלות. משמנים קלות תבנית אפייה.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מבשלים פטריות, בצל, שום ועשבי תיבול בשמן החם עד פטריות מכרז.
חותכים פולנטה מקורר לריבועים ומניחים על תבנית אפייה מוכנה. צלוי עד שחום משני הצדדים.