קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי אוכמניות פשוט

פאי אוכמניות פשוט
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: פאי אוכמניות פשוט, עוגת פירורים אוכמניות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבור הקרום: במעבד מזון, מוסיפים את הקמח וקמצוץ נחמד של מלח. דופק קל מאוד רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את החמאה באופן שווה סביב הקמח ומהירות דופק עד שהקמח דומה להתפוררות קטנה. לאט לאט לשפוך את המים דרך הזרבובית עד הבצק מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
הסר במהירות טופס לתוך דיסק. מכסים בחוזקה בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
בינתיים, למילוי: בקערה גדולה, מוסיפים את האוכמניות, תפוחים, סוכר, קורנפלור, קינמון, מיץ לימון וקמצוץ מלח. מערבבים לשלב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הסר את הבצק מהמקרר והנח על משטח מקומח קלות. בעדינות לגלגל את הדיסק לתוך מעגל גדול מספיק כדי להתאים לתוך מחבת העוגה ולהשאיר 3 אינץ ' overhang. הבצק צריך להיות בעובי של 1/8 אינץ'. באמצעות חותך פיצה, לקצץ את הקצוות של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
7
מניחים את הבצק לתוך מחבת העוגה ולחץ בעדינות על הקרקעית והצדדים כדי להתאים את הבצק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים את מילוי הפרי, ולאחר מכן לפזר את החמאה באופן שווה סביב החלק העליון של העוגה. מקפלים את הבצק הנוסף התלוי מהקצה מעל כדי ליצור את החלק העליון של קרום העוגה. תשאיר חור במרכז לאוורור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
9
לטאטא את הביצה עם 1 כפית מים מברשת את החלק העליון עם ביצה לשטוף ולאחר מכן מפזרים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מניחים בתנור ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תן לעוגה לנוח לפחות שעה לפני ההגשה לתת לסט המילוי.