פאי אפרסמון פריך
פאי אפרסמון פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאה, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפרסמון פריך עם ריקוטה, דבש, פקאן, מנטה, אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, ו אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר.
הוראות
לשטוף אפרסמונים Fuyu. לקצץ ולהשליך גזע מסתיים. פרוס אפרסמונים לרוחב לתוך סיבובים דקים; אתה צריך 8 כוסות.
בקערה גדולה, לשלב אפרסמונים, סוכר מגורען, סוכר חום, טפיוקה, קינמון, קליפת תפוז, קליפת לימון, ומיץ לימון; מערבבים בעדינות כדי להתמזג.
להתאים 1 עגול מאפה לתוך מחבת פאי 9 אינץ'.
יוצקים בתערובת אפרסמון ונקודה עם חמאה.
להניח שאריות בצק עגולות על פירות. מקפלים קצוות מאפה יחד crimp לאטום.
חותכים חריצים דקורטיביים במאפה העליון.
אופים על המדף הנמוך ביותר בתנור 375 עד בועת מיצים במרכז העוגה ומאפה הוא השחמה היטב, על 1 שעה. אם מאפה הקצוות חום לפני העוגה נעשה,לעטוף אזורים כהים עם רדיד. עוגה מגניבה על מדף.