פאי בראוני חמאה
פאי בראוני חמאה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 379 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם יש לכם תמצית ונילן, פצפוצי גרהם, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כלמתכונים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת הבראוניז הכי מהודרת, פאי בראוני של קפטריה של לובי, ו עוגות גבינה של בלילת בראוניז עם קרום בראוניז פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). גריז קליל צלחת פאי 9 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה מקציפים חלבונים ואבקת אפייה עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים קרם טרטר, מכים כל הזמן.
מוסיפים 1 כוס סוכר, כף בכל פעם, מכים כל הזמן עד שנוצרות פסגות נוקשות.
לשבור קרקרים גרהם לחתיכות 1 אינץ'. מקפלים פצפוצי גרהם וחצאי פקאן לתערובת הביצים המוקצפת. כפית לתוך צלחת עוגה.
אופים פשטידה במשך 30 דקות, או עד שבחור עץ המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים את הפשטידה לטמפרטורת החדר על רשת קירור תיל.
בקערה קטנה מצוננת באמצעות מכות מצוננות, מקציפים שמנת רק עד שהוא מתחיל להתעבות.
מוסיפים את יתרת 1/4 כוס הסוכר והווניל לקרם, וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות. אל תנצח יתר על המידה.
מניחים את הקצפת בטעם על גבי הפשטידה שהתקררה.
מפזרים אגוזי פקאן מלמעלה ומכניסים למקרר עד להגשה.