פאי גבינת שמנת ליים
פאי גבינת ליים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 534 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.38 $ למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לכם קמח, קליפת ליים, תוספת מוקצפת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . הציון הזה גרוע למדי. עוגיות בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת קרם קינמון וקרום פאי צ'דר , פאי ליים קרם-בלאקברי ופאי קי ליים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלבו פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 9 אינץ' לא משומן. צלחת פאי.
אופים ב-375 מעלות למשך 8-10 דקות או עד שהקרום מתחיל להזהיב. מצננים על רשת.
למילוי ליים מערבבים בסיר את הסוכר, עמילן התירס, הקמח והמלח. מערבבים פנימה מים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה למילוי חם לחלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה חמאה, קליפת ליים וצבע מאכל אם רוצים. מערבבים בעדינות פנימה מיץ ליים. מצננים לטמפרטורת החדר מבלי לערבב.
למילוי גבינת שמנת, מקציפים גבינת שמנת, סוכר קונדיטורים ומיץ ליים בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
לפזר באופן שווה בקרום; מעל עם מילוי ליים. מקררים 3 שעות או עד להתייצבות. מקררים שאריות.