קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות20
ציון בריאות51
מגזין

טעים בסגנון ישן גפילטע פיש

טעים בסגנון ישן גפילטע פיש
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו סלרי, מצות, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דג אפוי בסגנון יווני: טרי, פשוט וטעים, גפילטע פיש, ו מתכון גפילטע פיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את העור והעצמות מן סטייקים הדגים גם ולשמור; כמו כן, להסיר כל עצמות קטנות אשר עדיין עשוי להיות מוטבע בבשר (להשתמש זוג קטן של צבת); להכין "Prep #1" הראשון ולאחר מכן בצע הוראות בישול #10 & #11; לאחר מלאי הדגים מתבשל על התנור העליון לעשות הכנה "Prep #2 to #6" כאמור להלן.Prep #
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2
מלאי דגים - אם באמצעות גזר שלם, לחתוך 1 גזר לחתיכות קטנות (אם לא אתה תשתמש בגזר התינוק);
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
מלאי דגיםמלאי דגים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
חותכים 1 של גבעולי סלרי לחתיכות קטנות; להשתמש 2 של בצל ולהסיר את שכבת העור הראשון חום מלוכלך להשליך;
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות יותר עם שכבת העור החומה (מוסיפים עוד כמה עורות חומים מבצל אחר).Prep #
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
תערובת דגים -
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
חותכים את כל בשר הדגים לחתיכות קטנות ולאחר מכן קוצצים דק או לטחון גס במעבד מזון. כיתה גס; 5 גזר גמדי עוז (או 1 גזר שלם), בצל 1 (עם העור הוסר) וגבעול סלרי 1.Prep #
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
(24 ספירה)(24 ספירה)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
קציצות דגים -
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מוסיפים לקערה גדולה מאוד את דג הקרקע גס
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
תערובת (בשר וירקות);
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
להוסיף 2 כפיות מלח, 2 כפיות סוכר, 1 כפית פלפל; לעשות באר במרכז ולהוסיף את הביצים ואת ארוחת המצות; הבא לערבב ביסודיות את כל החומרים באותו זמן לנסות לשמור על כמה גסות של הדגים, לא מועכים אותו עד הרבה (חתיכות קטנות של דגים הוא בסדר קציצת הדגים המוגמרת).Prep #
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
פרוסה לאורכו במחצית 5 עוז של גזר התינוק ולהניח בצד, אשר יתווספו במהלך חצי השעה האחרונה של בישול (או לחתוך לתוך סיבובים דקים הגזר השלישי).Prep #
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
12
קציצת דגים להרכיב ( להכין לאחר המניה מסוננת דרך מסננת ומבשל על הכיריים למעלה) - להרטיב את הידיים במים קרים וליצור את קציצות דגים לצורות סגלגלות על 3 אינץ ' ארוך;
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
מניחים את הקציצות על צלחת גדולה אחת או שתיים; אתה צריך להיות מסוגל לעשות על 20-22 קציצות (אשר יוצבו לתוך מלאי דגים מבעבע).Prep #
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
14
לשטוף את הפטרוזיליה ולהניח בצד.הוראות בישול:.מלאי דגים -
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
15
הוסף 2 ליטרים של מים לסיר גדול מאוד;
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
16
הוסף את ראש דגים שמור, עצמות ועור;
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
17
הוסף 5 עוז של גזר גמדי (או 1 גזר לחתוך), 1 לחתוך גבעול סלרי 2 לחתוך בצל ועורות;
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
(24 ספירה)(24 ספירה)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
18
להוסיף 2 כפיות מלח, 1 כפית סוכר 1 כפית פלפל.מביאים את המניה לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
19
הסר את כל החלאות אשר עולה למעלה ולהשליך;
20
בואו להתבשל על אש נמוכה במשך כ 45 עד 60 דקות, חשוף.הבא לשפוך / לסנן את מלאי הדגים דרך מסננת ולשמור על המניה. זרוק את העצמות, עורות וירקות. ואז למקם את מלאי נשמר בחזרה לתוך הסיר ולהביא לרתיחה נמוכה שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
21
מניחים כל קציצת דגים אחד אחד לתוך הסיר, לוודא הקציצות לא להיפרד. לשמור על רתיחה נמוכה ולנער את הסיר כדי למנוע את הקציצות מלהידבק זה לזה (להשתמש בכפית עץ או מרית גומי לפי הצורך); לכסות ולבשל במשך 1 שעה על חום נמוך; מדי פעם לבדוק כדי להסיר חלאות ולהפוך כמה מהקציצות העליונות מעל כנדרש.הבא להסיר את הכיסוי, להוסיף 5 עוז של גזר התינוק (או 1 גזר לחתוך לתוך סיבובים דקים); להפוך כמה קציצות על הדף כדי לשמור אותם לחות מתחת לנוזל, להסיר חלאות וכפית קצת נוזל על קציצות לפי הצורך; לבשל עוד 1/2 שעות.שוב, לוודא שאתה לא לשבור את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
22
הסר את הקציצות והגזר עם כפית מחוררת ומניח על צלחת הגשה או במחבת רדיד אלומיניום;
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
23
מניחים גזר אחד על גבי כל קציצת דגים.הבא לשפוך / לסנן את מלאי הדגים דרך מסננת ולשמור על המניה. זרוק כל תוצרי לוואי. להחזיר את המניה לתנור העליון על חום בינוני להפחית על 2 כוסות של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
24
יוצקים חלק מהמניה על הדגים בצלחת או במחבת ומכסים באמצעות ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
25
יוצקים כמה מניות נוספות לתוך מיכל פלסטיק עם כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
26
מניחים את גפילטע פיש ומניה נוספת במקרר כדי להתקרר במשך כמה שעות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
27
מגישים את דג הגפילטע בטמפרטורת החדר על צלחות בודדות;
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
28
מקשטים כל צלחת עם מעט פטרוזיליה וכמה ממלאי הדגים בג ' ל בצד הקציצה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
29
מגישים עם חזרת אדום ולבן, ליהנות -..הערות:.א) בדוק את דודה שלי גפילטע פיש אשר משתמש סלמון וטעם מתוק, על ידי הולך לכתובת הבאה;.Gefilte Fish by Eileen Mintz, at. http: / / allrecipes. com / Recipe / Gefilte-Fish / Detailure. aspx .ב) הנה עוד כמה תמונות שמראות צעד אחר צעד איך גפילטע פיש נעשה -. http://www.zenreich.com/ZenWeb/gefilte.htm .מאי 2010; עשיתי וריאציה על המתכון הזה, דג סלמון-Tilapia גפילטע (ראה תמונות) - אתה יכול בקלות לשנות את המתכון הזה בהתאם על ידי שימוש סלמון דג אמנון.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
אמנוןאמנון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר גמדי (או 3 גזר גדול גירד וניקה)גזר גמדי (או 3 גזר גדול גירד וניקה)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר גמדי (או 3 גזר גדול גירד וניקה)גזר גמדי (או 3 גזר גדול גירד וניקה)2(יכול להיות או להרחיק)פלפל (פלפל שחור)פלפל (פלפל שחור)2(יכול להיות או להרחיק)פלפל (פלפל שחור)פלפל (פלפל שחור)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרפיון טרי (לחתוך סטייק)קרפיון טרי (לחתוך סטייק)2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיצלעות סלרי (נקי)צלעות סלרי (נקי)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בקלה טרי (לחתוך סטייק)בקלה טרי (לחתוך סטייק)3largesביצים (או 4 ביצים בגודל בינוני)ביצים (או 4 ביצים בגודל בינוני)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דגים לבנים טריים (בשר ועצמות)דגים לבנים טריים (בשר ועצמות)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דגים טריים, פייק צהוב (בשר ועצמות)דגים טריים, פייק צהוב (בשר ועצמות)5(חוֹרֶף)1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון5(חוֹרֶף)1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון3מידות בינוניותבצל (גודל בינוני, כולל שכבות העור החיצוני החום)בצל (גודל בינוני, כולל שכבות העור החיצוני החום)57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטרוזיליה (כקישוט)פטרוזיליה (כקישוט)57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטרוזיליה (כקישוט)פטרוזיליה (כקישוט)4(יכול להיות או להרחיק)מלח (מלח כשר)מלח (מלח כשר)4(יכול להיות או להרחיק)מלח (מלח כשר)מלח (מלח כשר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים2בצל צהוב בינוני, קצוץמים (איכות טובה)מים (איכות טובה)3(יכול להיות או להרחיק)סוכר (סוכר לבן)סוכר (סוכר לבן)3(יכול להיות או להרחיק)סוכר (סוכר לבן)סוכר (סוכר לבן)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.