פאי גדול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 686 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לך חלב, ציר בקר, דומדמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב מייס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו סיר חרס-בקר נהדר, שעועית נהדרת, טבילה נהדרת! חוות לונגמדו, עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות מספרו הגדול של דייוויד לבוביץ, ו עוגיות שיבולת שועל גדולות וגדולות ( שהן גדולות וגדולות ) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרפדים צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' במחצית מהמאפה.
2
מברישים את החלק הפנימי בחלק מחלבון הביצה. עור את חלקי השד ובשר אחר במידת הצורך והרתיח אותם בעדינות במים מומלחים למשך 10 עד 15 דקות.
מוסיפים 1 עד 2 כפות מציר הבקר לקמח האורז או לקמח התירס בסיר קטן ומשמנים אותם יחד. מערבבים פנימה את הציר שנותר ומערבבים על אש עדינה עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קמח תירס
קמח אורז
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מסירים מהאש ומניחים בצד. מכסים את תחתית תבנית המאפה המרופדת במחצית מהתערובת הטחונה. מסדרים את הבשר הפרוס בשכבה מעל החלק העליון. מפזרים מעליו את הפירות המתובלים הקצוצים ומכסים את יתרת הבשר הטחון.