קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

פאי גדול

פאי גדול
פאי גדול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 686 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לך חלב, ציר בקר, דומדמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב מייס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו סיר חרס-בקר נהדר, שעועית נהדרת, טבילה נהדרת! חוות לונגמדו, עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות מספרו הגדול של דייוויד לבוביץ, ו עוגיות שיבולת שועל גדולות וגדולות ( שהן גדולות וגדולות ) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרפדים צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' במחצית מהמאפה.
2
מברישים את החלק הפנימי בחלק מחלבון הביצה. עור את חלקי השד ובשר אחר במידת הצורך והרתיח אותם בעדינות במים מומלחים למשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מסננים ומצננים.
4
בקערת ערבוב שלבו את הבקר הטחון, החלב, המלח והפלפל, החלמונים ומחצית מתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
SuetSuet
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מוסיפים את שאר התבלינים לפירות היבשים בקערה אחרת. פורסים את הבשר המבושל.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים 1 עד 2 כפות מציר הבקר לקמח האורז או לקמח התירס בסיר קטן ומשמנים אותם יחד. מערבבים פנימה את הציר שנותר ומערבבים על אש עדינה עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קמח תירסקמח תירס
קמח אורזקמח אורז
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מסירים מהאש ומניחים בצד. מכסים את תחתית תבנית המאפה המרופדת במחצית מהתערובת הטחונה. מסדרים את הבשר הפרוס בשכבה מעל החלק העליון. מפזרים מעליו את הפירות המתובלים הקצוצים ומכסים את יתרת הבשר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את הציר המעובה מעל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
מרדדים את יתרת המאפה לסיבוב ליצירת מכסה לפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מברישים את שפת המארז במעט יותר חלבון ביצה ומכסים במכסה. לחץ על הקצוות כדי לאטום, ולעשות חריצי בריחה לאדים. מקשטים בקישוטי המאפה ומזגגים עם החלבון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות צלזיוס ואופים במשך 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני ההגשה. פורסים לחתיכות בודדות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®