פאי דלעת V
ניתן להכין את המתכון פאי דלעת V תוך כ-45 דקות. תמורת 2.36$ למנה מקבלים קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-15 גרם חלבון, 50 גרם שומן ובסך הכל 926 קלוריות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש ביצים, אגוז מוסקט טחון, מחית דלעת מוצקה וציפורן טחון. עם ציון ספונקולרי של 51%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חומוס דלעת מתוק עם זרעי דלעת קלויים פאי דלעת, אומגה בוסט פאי פאי שיבולת שועל עם קרם דלעת ואומגה בוסט פאי דלעת שיבולת שועל עם קרם דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערת ערבוב גדולה מערבבים דלעת, סוכר, ביצים, חלב, קינמון, ג'ינג'ר, ציפורן ואגוז מוסקט. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומערבבת היטב.
יוצקים את תערובת הדלעת לתבנית פאי מרופדת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד להתייצבות במרכז.
יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח
Vin Santo, Moscato ו-Ice Wine הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לכם לפנק, יין קרח. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט]()
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.