פאי דלעת טבעוני גלם
מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו תאריכים, קינמון, שמן קוקוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את אגוזי הפקאן, התאריכים, הקינמון, אבקת קקאו / קקאו וממתיק במעבד מזון או בבלנדר במהירות גבוהה (Vitamix).דופק קוצץ עד מעורבב.לחץ לתוך מחבת עוגה באופן שווה והניח במקרר.
להעביר את הדלעת לתוך Vitamix שלך ולהוסיף את האבוקדו, שמן קוקוס, תמרים קצוצים, תבלין דלעת, אבקת phyllium, & ממתיק עד מעורב ביסודיות.
יוצקים לתוך מחבת העוגה על הקרום.
מפזרים קצת קינמון מלמעלה.מונח במקרר.מערבבים את השקדים, הממתיק, הוניל וכמה מים כדי לשלוט בעקביות של הקרם שאתה רוצה, יותר מים לבסיס דק יותר או פחות לסמיך יותר. אתה יכול גם להוסיף קצת אבקת קקאו / קקאו כדי להפוך את גרסת שוקולד, אבל תצטרך קצת יותר ממתיק. הכל צריך להיות מוכן בתוך שעה, אני אוהב לתת לי לשבת במקרר במשך כ 2 שעות אבל כל דבר עובד.