קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פאי חזיר צרפתי קנדי "טורטי"

פאי חזיר צרפתי קנדי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את פשטידת החזיר הצרפתית הקנדית "טורטי". מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 578 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, תפוחים, בשר חזיר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 50%. מתכונים דומים: טורטייר (פאי חזיר צרפתי קנדי), סיור צרפתי קנדי, ו צרפתית קנדית תיירות אני.

הוראות

1
צ ' אטני צימוקים תפוחים: מחממים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
חמאהחמאה
צימוקיםצימוקים
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים בצל ומקפיצים 2-3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים תפוחים ושאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 20-30 דקות או עד שהתפוחים רכים והנוזל התאדה. מגניב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
4
סיור: מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים חזיר טחון ומבשלים, מתפרקים בגב כף עץ למשך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
7
מוסיפים בצל, גזר ושום. מבשלים 2-3 דקות ומוסיפים תבלינים ועשבי תיבול. מבשלים עוד 1-2 דקות ומערבבים פנימה תפוח אדמה. לאחר עוד 1-2 דקות להוסיף מרק. מביאים לרתיחה ואז מצמצמים לרתיחה למשך 2-3 דקות או עד שהתאדות הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
תפוח אדמהתפוח אדמה
תבליניםתבלינים
מרקמרק
עשבי תיבולעשבי תיבול
8
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
9
הסר עלה דפנה וזורק.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
10
מעבירים את תערובת החזיר לאחת מקליפות הפאי המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
חזירחזיר
11
הסר את מעטפת העוגה השנייה ממגש נייר הכסף על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
מרדדים מאפה עם מערוך מקומח קלות לסיבוב בגודל 10 אינץ ' (25 ס מ).
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
13
מניחים על גבי הפשטידה הממולאת ולוחצים על הקצוות לאיטום. חתוך כל מאפה עודף וחליל את הקצוות.
14
חותכים חריץ קטן בחלקו העליון כדי לאפשר לאדים לברוח. השתמש במאפה שנותר ליצירת עלים דקורטיביים אם תרצה בכך.
15
מברישים את החלק העליון של הפשטידה בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
16
אופים 20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור