פאי חזיר תפוחי אדמה
, המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 339 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, טימין, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו פאי חזיר תפוחי אדמה, פאי דובדבנים, ו פאי באטרפינגר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20-25 דקות או עד שהם רכים מאוד.
מסננים היטב. מועכים תפוחי אדמה עם השמנת, 2 כפות חמאה, מלח ופלפל.
מורחים 1-1/2 כוסות פירה לרדוד משומן 1-1 / 2-קט. תבנית אפייה.
במחבת גדולה הקפיצו בצל בחמאה שנותרה עד שהם רכים.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה מרק, חרדל, טימין ו -2 כפות פטרוזיליה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים חזיר; מחממים דרך.
יוצקים מעל קרום תפוחי האדמה.
צינור או כף הנותרים פירה מעל.
אופים, ללא כיסוי, ב 375 במשך 35-40 דקות או עד תפוחי אדמה הם שחומים קלות.