פאי חמאת בוטנים השמיני
פאי חמאת בוטנים השמיני דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 1294 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מכלמתכונים דורש סוכר, מלח, חלב וביצים של קונדיטורים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 63%, שהוא מוצק. נסו עוגיות חמאת בוטנים השמיני, עוגת עוגיות שיבולת שועל חמאת בוטנים עם חמאת בוטנים, ו עוגת מוס מערבולת חמאת בוטנים שוקולד טבעונית עם רוטב אגבה חמאת בוטנים שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים סוכר וחמאת בוטנים של קונדיטורים עד לקבלת תערובת מרקם פירורי.
מפזרים חצי מעל תחתית הקליפה.
בחלק העליון של דוד כפול, שלבו חלב, 2/3 כוס סוכר, מלח, וניל, עמילן תירס וחלמונים. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד לסמיכות.
מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף.
מוסיפים קרם אבנית, וממשיכים להקציף. מוסיפים בהדרגה 6 כפות סוכר, וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים על החלק העליון של העוגה.
מפזרים את יתרת תערובת חמאת הבוטנים.
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות.
יין מומלץ: (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), משקה אלכוהולי, מרכיב, Lambrusco, קטגוריית מוצרי מזון, קרם שרי, Vin Santo, אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, יין אדום נוצץ, Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, יבול מאוחר
יין, משקה אלכוהולי ומרכיב הם הבחירות המובילות שלי לפאי חמאת בוטנים. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. זינפנדל הגפן הישן של קריס קרוס עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![כריס קרוס הישן גפן זינפנדל]()
כריס קרוס הישן גפן זינפנדל
קריס חוצה מקורות מכרמי אחוזה שונים (גיל ממוצע של 80 שנה) כדי למצוא את הענבים הטובים ביותר לייצור היין השופע הזה. בזינפנדל הגפן הישן של קריס קרוס יש טעמים טעימים של דובדבנים שחורים וריבת פירות יער.