פאי חמאת בוטנים ושוקולד
פאי שוקולד וחמאת בוטנים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -12 גרם חלבון , 43 גרם שומן , ובסך הכל 652 קלוריות . לכו לחנות וקנו קצפת, אבקת סוכר, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ-Foodnetwork יש 263 מעריצים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-25 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . ציון זה יציב. מתכונים דומים: פאי שוקולד חמאת בוטנים ללא אפייה , פאי חמאת בוטנים ושוקולד , ופאי קרם שוקולד חמאת בוטנים .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לקרום: מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס. כותשים את העוגיות עד שהן הופכות לפירורים דקים.
יוצקים את החמאה המומסת מעל ומערבבים בעזרת מזלג לאיחוד. מהדקים לתבנית פאי ואפים עד להתייצבות, 5 עד 7 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.
למילוי: מקציפים את חמאת הבוטנים עם גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הקצפת המופשרת ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, תוך גירוד הצדדים לפי הצורך.
יוצקים את המילוי לתוך הקלתית, ומשטחים את החלק העליון בעזרת סכין או מרית. מצננים לפחות שעה לפני ההגשה.