פאי חמוציות אגס הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קיצור ירקות, מלח שולחן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, טארט חמוציות-אגס עם גלידת חמוציות, ו עוגת אגס חמוציות.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום
מרכיבים שתצטרך
קרום
3
מניחים את החמאה, קיצור ומיץ חמוציות למקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות
קיצור
חמאה
4
בקערה של מעבד מזון, לשלב את מלח קמח וסוכר על ידי פועם 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
5
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 5 עד 6 פעמים עד המרקם נראה קמחי.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
6
הוסף את התקצור ואת הדופק עוד 3 עד 4 פעמים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
7
הסר את המכסה של מעבד המזון ומפזרים 5 כפות של מיץ חמוציות. החלף את המכסה ואת הדופק 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
הוסף עוד מיץ חמוציות לפי הצורך, ואת הדופק שוב עד התערובת מחזיקה יחד כאשר סחוט. משקל הבצק ולחלק לשניים. לעצב כל חצי לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
9
לקלף וליבות האגסים. חותכים לתוך 1/4 עד 1/2 אינץ ' פלחי עבה. לזרוק את כל האגסים עם 1/4 כוס הסוכר, במקום מסננת להגדיר מעל קערה גדולה ולאפשר לנקז במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
10
להעביר את הנוזל מנוקז לסיר קטן, במקום מעל חום בינוני ולהפחית עד 2 כפות. להפריש להתקרר. לזרוק את האגסים עם הסוכר שנותר, חמוציות, קמח טפיוקה, ריבה, מיץ חמוציות, מיץ לימון, מלח ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות
עמילן טפיוקה
חמוציות
מיץ לימון
מוסקט
אגס
סוכר
מלח
ריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הסר 1 דיסק בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
3
מניחים את הבצק על פיסת נייר מקומטת קלות. מפזרים קלות את החלק העליון של הבצק בקמח ומתגלגלים למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
4
מניחים למחבת טארט 9 1/2 עד 10 אינץ 'כי הוא 2 אינץ' עמוק. בעדינות לחץ על הבצק לתוך הצדדים של המחבת, crimping ו זמירה את הקצוות לפי הצורך. שימו ציפור פאי במרכז תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
מחבת
5
מניחים את האגסים לתוך פגז העוגה בלתי מוסווה במעגלים קונצנטריים החל סביב הקצוות, עובד לכיוון המרכז ויוצר תלולית קלה במרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווה
אגס
6
מפזרים את החמוציות קצת בכל פעם כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
7
יוצקים על כל נוזל שנשאר בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מרדדים את בצק העוגה השני כמו הראשון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
גלול
9
מניחים את הבצק הזה על התפוחים, דוחסים את ציפור העוגה דרך הקרום העליון. לחץ יחד את הקצוות של הבצק סביב שולי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
קרום
בצק
10
מברשת את הקרום העליון עם מיץ מופחת בכל מקום למעט סביב קצה העוגה. לקצץ בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
מיץ
11
מניחים את העוגה על חצי מחבת מרופדת בנייר קלף ואופים על רצפת התנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
מחבת
12
מעבירים למדף התחתון של התנור וממשיכים לאפות עוד 20 דקות או עד האגסים מבושלים דרך אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
אגס
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
הסר מתלה להתקרר מינימום של 4 שעות או עד כמעט טמפרטורת החדר.