קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי חמוציות אגס

פאי חמוציות אגס
פאי חמוציות אגס הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קיצור ירקות, מלח שולחן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, טארט חמוציות-אגס עם גלידת חמוציות, ו עוגת אגס חמוציות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
3
מניחים את החמאה, קיצור ומיץ חמוציות למקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
קיצורקיצור
חמאהחמאה
4
בקערה של מעבד מזון, לשלב את מלח קמח וסוכר על ידי פועם 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 5 עד 6 פעמים עד המרקם נראה קמחי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
הוסף את התקצור ואת הדופק עוד 3 עד 4 פעמים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
7
הסר את המכסה של מעבד המזון ומפזרים 5 כפות של מיץ חמוציות. החלף את המכסה ואת הדופק 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
הוסף עוד מיץ חמוציות לפי הצורך, ואת הדופק שוב עד התערובת מחזיקה יחד כאשר סחוט. משקל הבצק ולחלק לשניים. לעצב כל חצי לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
לקלף וליבות האגסים. חותכים לתוך 1/4 עד 1/2 אינץ ' פלחי עבה. לזרוק את כל האגסים עם 1/4 כוס הסוכר, במקום מסננת להגדיר מעל קערה גדולה ולאפשר לנקז במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
10
להעביר את הנוזל מנוקז לסיר קטן, במקום מעל חום בינוני ולהפחית עד 2 כפות. להפריש להתקרר. לזרוק את האגסים עם הסוכר שנותר, חמוציות, קמח טפיוקה, ריבה, מיץ חמוציות, מיץ לימון, מלח ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
חמוציותחמוציות
מיץ לימוןמיץ לימון
מוסקטמוסקט
אגסאגס
סוכרסוכר
מלחמלח
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר 1 דיסק בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
3
מניחים את הבצק על פיסת נייר מקומטת קלות. מפזרים קלות את החלק העליון של הבצק בקמח ומתגלגלים למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
4
מניחים למחבת טארט 9 1/2 עד 10 אינץ 'כי הוא 2 אינץ' עמוק. בעדינות לחץ על הבצק לתוך הצדדים של המחבת, crimping ו זמירה את הקצוות לפי הצורך. שימו ציפור פאי במרכז תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
5
מניחים את האגסים לתוך פגז העוגה בלתי מוסווה במעגלים קונצנטריים החל סביב הקצוות, עובד לכיוון המרכז ויוצר תלולית קלה במרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
אגסאגס
6
מפזרים את החמוציות קצת בכל פעם כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
7
יוצקים על כל נוזל שנשאר בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מרדדים את בצק העוגה השני כמו הראשון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גלולגלול
9
מניחים את הבצק הזה על התפוחים, דוחסים את ציפור העוגה דרך הקרום העליון. לחץ יחד את הקצוות של הבצק סביב שולי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קרוםקרום
בצקבצק
10
מברשת את הקרום העליון עם מיץ מופחת בכל מקום למעט סביב קצה העוגה. לקצץ בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
מיץמיץ
11
מניחים את העוגה על חצי מחבת מרופדת בנייר קלף ואופים על רצפת התנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
12
מעבירים למדף התחתון של התנור וממשיכים לאפות עוד 20 דקות או עד האגסים מבושלים דרך אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר מתלה להתקרר מינימום של 4 שעות או עד כמעט טמפרטורת החדר.

מרכיבים