קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ירוק אביבי

פאי ירוק אביבי
פאי ירקות האביב דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 246 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם שמיר, ארזו מראש תרד תינוק, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ירקות האביב עם פירות יער, ו ירוק אביבי-ודגנים!.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל וצלצלי שאלוט; מבשלים 4 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הסר תערובת בצל מחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים תרד למחבת; מבשלים 6 דקות או עד נבול, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים תרד במסננת.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מוסיפים ארוגולה וסלק ירקות למחבת; מבשלים 3 דקות או עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים תערובת ארוגולה על גבי תרד במסננת; לנקז, לחיצה עד בקושי לח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מערבבים בצל, תערובת תרד, וגבינות בקערה גדולה. מערבבים פטרוזיליה, שמיר, מלח, זרעי שומר, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מניחים גיליון אחד של בצק פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מניחים גיליון בצלחת עוגה עמוקה צלחת 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול, בעדינות לחיצה לתוך הצדדים התחתון ומעלה של פאן, ומאפשר הקצוות של פילו חופפים את החלק העליון של המחבת. חזור על הליך עם גיליונות פילו הנותרים,הצבת דפוס חוצה. תערובת תרד כפית באופן שווה על פילו. מקפלים חופפים הקצוות של פילו לכיוון מרכז פאן. המעיל מסתיים עם ספריי בישול, ולחץ בעדינות כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד הזהב. מגניב 15 דקות על מתלה חוט; לחתוך פלחי.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות