פאי ירוק אביבי
פאי ירקות האביב דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 246 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם שמיר, ארזו מראש תרד תינוק, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ירקות האביב עם פירות יער, ו ירוק אביבי-ודגנים!.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל וצלצלי שאלוט; מבשלים 4 דקות או עד הזהב.
הסר תערובת בצל מחבת; להפריש.
מוסיפים תרד למחבת; מבשלים 6 דקות או עד נבול, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים ארוגולה וסלק ירקות למחבת; מבשלים 3 דקות או עד נבול.
מניחים תערובת ארוגולה על גבי תרד במסננת; לנקז, לחיצה עד בקושי לח.
מערבבים בצל, תערובת תרד, וגבינות בקערה גדולה. מערבבים פטרוזיליה, שמיר, מלח, זרעי שומר, ופלפל.
מניחים גיליון אחד של בצק פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול.
מניחים גיליון בצלחת עוגה עמוקה צלחת 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול, בעדינות לחיצה לתוך הצדדים התחתון ומעלה של פאן, ומאפשר הקצוות של פילו חופפים את החלק העליון של המחבת. חזור על הליך עם גיליונות פילו הנותרים,הצבת דפוס חוצה. תערובת תרד כפית באופן שווה על פילו. מקפלים חופפים הקצוות של פילו לכיוון מרכז פאן. המעיל מסתיים עם ספריי בישול, ולחץ בעדינות כדי להחזיק צורה.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד הזהב. מגניב 15 דקות על מתלה חוט; לחתוך פלחי.