פאי ליים ובייגלה
פאי ליים ובייגלה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קצפת ציפוי, מיץ לימון מפתח, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 22 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי ליים ובייגלה, אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, ו עוגות פאי ליים מפתח-פשטידות ליים מפתח הפוכות.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) מרססים צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' עם תרסיס טפלון. בסיר ממיסים חמאה ומערבבים פנימה סוכר.
מוציאים מהתנור. מערבבים פנימה בייגלה כתוש עד לקבלת תערובת טובה. לחץ לתוך צלחת עוגה.
אופים 7 עד 9 דקות. מצננים לפני המילוי.
בקערה בינונית שלבו מיץ ליים מפתח וחלב מרוכז ממותק.
מערבבים היטב ויוצקים לקרום. מצננים במקרר למשך הלילה.
כאשר מוכן לשרת. כף את הציפוי המוקצף לשקית מאפה וצינור אותו בצורה דקורטיבית סביב קצה המילוי החיצוני.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.