פונדו גבינה
אם יש לכם יין, גבינה שוויצרית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח עמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד ללא גלוטן כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו שלוש גבינות, ו פונדו גבינת אוקה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את החלק הפנימי של סיר פונדו (או תבשיל/חיכוך) עם שן שום. אם משתמשים בצלחת שפשוף, מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את תחתית המחבת כדי להגן עליה.
לדלות את הגבינה חתוכה בקמח תפוחי אדמה ולהניח בצד.
יוצקים יין בצלחת וחום. כאשר היין מחומם, מוסיפים את הגבינה המצופה. מביאים לרתיחה איטית, ערבוב עם מקציף תיל עד הגבינה נמסה היטב מעורבב עם היין. מתבלים עם אגוז מוסקט מגורד, מלח ופלפל. כאשר מוכן לשרת, להקציף קירש.