פאי ליים מפתח השמיני
מתכון מפתח ליים פאי השמיני יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורשים חלב מרוכז, מיץ ליים, גרידת ליים וקרום פאי. 74 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם כפית ציון של 27%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, עוגות פאי ליים מפתח-פשטידות ליים מפתח הפוכות, ו קאפקייקס קוקוס מפתח ליים עם קרם חמאה מפתח ליים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד קליפת ליים, מיץ ליים וחלב מרוכז.
להקציף בתערובת פודינג ולאפשר להגדיר 5 דקות. מקפלים פנימה 8 גיגית אונקיה של ציפוי מוקצף.
יוצקים תערובת לקליפת מאפה. מצננים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מקשטים בתוספת תוספת מוקצפת אם רוצים.
יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן
פאי ליים מפתח עובד ממש טוב עם מוסקטו ד ' אסטי, ריזלינג קציר מאוחר וסוביניון בלאן קציר מאוחר. מכיוון שעוגת ליים מפתח היא די טארט, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותה. אתה יכול לנסות רופינו מוסקטו ד ' אסטי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
![רופינו מוסקטו ד ' אסטי]()
רופינו מוסקטו ד ' אסטי
רופינו מוסקטו ד ' אסטי הוא מתוק וריחני נעים עם תווים מובהקים של פריחת אפרסק ותפוז. יין זה הוא מזג לחלוטין על ידי רעננות של בועות מעודן שלה. חפשו רמזים לסמבוק וויסטריה יחד עם גימור לבן-פרי מתוק.