פאי ליים קל II
פאי ליים קל II דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 915 קלוריות. אם יש לכם ביצים, חלב מרוכז, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (125 מעלות C).
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
בקערה בינונית, לנצח חלמונים ביצה, ולאחר מכן מערבבים בחלב מרוכז, קליפת ליים, ומיץ ליים.
מערבבים היטב, ולאחר מכן מקפלים תערובת לתוך חלבון ביצה מוכה.
יוצקים תערובת לתוך קרום קרקר גרהם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. תירגע לפני ההגשה.
מקשטים עם ציפוי מוקצף אם תרצה.