קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ליים קל II

פאי ליים קל II
פאי ליים קל II דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 915 קלוריות. אם יש לכם ביצים, חלב מרוכז, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (125 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה בינונית, לנצח חלמונים ביצה, ולאחר מכן מערבבים בחלב מרוכז, קליפת ליים, ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
מיץ לייםמיץ ליים
חלמון ביצהחלמון ביצה
קליפת לייםקליפת ליים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים היטב, ולאחר מכן מקפלים תערובת לתוך חלבון ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
5
יוצקים תערובת לתוך קרום קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. תירגע לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מקשטים עם ציפוי מוקצף אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף