פאי ליים קלאסי
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 420 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, חלב מרוכז, קליפת ליים נוספת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון עוגיות על מדף תנור.
בואו הפשרת קרום 10 עד 20 דקות. דקור את התחתית וסביב הצד ביסודיות עם מזלג.
אופים על גיליון עוגיות 9 עד 11 דקות או עד חום זהוב בהיר מאוד.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך. בהדרגה להכות ביצה וחלב מרוכז. מקציפים ב 1 כף קליפת לימון ומיץ לימון.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב 30 דקות. מכסים באופן רופף; מקררים לפחות 3 שעות עד הצטננות. ממש לפני ההגשה, למעלה עם ציפוי מוקצף.
מקשטים עם קליפת לימון נוספת. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.