פאי מייפל דלעת העליון
פאי מייפל דלעת העליון דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1300 קלוריות. אם יש לך קינמון טחון, סירופ מייפל אמיתי, חצי שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מתכונים דומים: פאי מייפל דלעת העליון, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C)
חותכים את הדלעת, ולהסיר זרעים.
מניחים בתבנית אפייה גדולה, ומכסים בנייר כסף או במכסה.
אופים במשך 1 שעה, או עד רך מאוד.
הסר מהתנור, והנח בצד להתקרר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לגרד דלעת לתוך מעבד מזון; מחית עד חלקה. מידה 1 1/2 כוסות מחית דלעת. בקערה גדולה, לערבב יחד 1 1/2 כוסות דלעת, סוכר חום, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, allspice, ומלח. מערבבים בסירופ מייפל, חצי וחצי, וקמח.
מערבבים ביצים אחד בכל פעם.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה בלתי מוסווית.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד למרכז מוגדר.