קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי מייפל פקאן

פאי מייפל פקאן
פאי מייפל פקאן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 644 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם ביצים, חמאה, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. 3345 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: מייפל ופאי פקאן קלוי עם קצפת מייפל, פאי מייפל פקאן, ו פאי מייפל פקאן.

הוראות

1
מחממים
2
מחממים את התנור ל-350 אף.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
הפוך את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
לזרוק את הקמח לתוך מעבד מזון עם חמאה 1/2 כפית מלח ים. תהליך עד התערובת דומה ארוחה תירס גס, ולאחר מכן לאט לשפוך את המים הקרים דרך צינור מזין עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח. הקש אותו למטה כדי דיסק עבה על 2 אינץ 'עבה, ולאחר מכן לגלגל את הדיסק כדי עובי אפילו 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים בעדינות את הבצק על מחבת הטארט או העוגה, ואז לוחצים עליו. אם אתה עובד עם מחבת טארט, לקצץ את הקרום עודף, ואם אתה משתמש במחבת עוגה, crimp את הקצוות של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
הגדר את הקרום במקפיא כ -15 דקות, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
תעשה את המילוי.
9
משוך את הקרום מהמקפיא, ולאחר מכן מפזרים את הפקאנים הקצוצים באופן שווה על החלק התחתון של הקרום. ואז לסדר את חצאי הפקאן על גבי הפקאן הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
10
לטאטא את הסוכר מייפל, סירופ מייפל, חמאה מומסת, ביצים, מלח ים ובורבון יחד עד אחיד, ולאחר מכן לשפוך את התערובת על הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מייפלסוכר מייפל
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
אופים.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
מניחים את העוגה הבלתי-מוסווית על תבנית אפייה, ומעבירים אותה לתנור.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
אופים עד פחזניות המילוי, כ 45 דקות. לאחר מכן, למשוך את העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר לחלוטין לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez, פורט Tawny

פאי פקאן עובד ממש טוב עם מדירה, פדרו Ximénez, ו Tawny פורט. מתוק, עוגת אגוזי פקאן ראוי יין כדי להתאים - יינות קינוח אלה כל יש את המתיקות הנכונה ואת הערות אגוזי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אשברוק ן ורדליו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אחוזה אשברוק ורדליו
אחוזה אשברוק ורדליו
סגנון תוסס, unwooded של Verdelho עם lashings של ניחוחות פירות על האף להתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלין על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך רב עוצמה ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות מתובלות, מלאות. מפורסם החומציות הטבעית שלה, מגוון זה הגילאים יפה. Cellaring במשך יותר מחמש שנים rewards עם תבלינים מורכבים יערה ופיתוח דמויות nutty ו toasty.