פאי מייפל פקאן א-לה-מוד
אם יש לך סוכר חום, חמאה, חתיכות פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -3 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: פאי מייפל פקאן A La Mode, ריבועי פקאן-בייקון A La Mode, ו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את החמאה, פירורי גרהם, וסוכר חום בקערה גדולה. לחץ על התערובת לתוך צלחת פאי 9 אינץ', ויצרו קליפה, ואופים עד המשרד, על 10 עד 12 דקות.
הסר את צלחת העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר מעט.
בקערה גדולה לשלב את הביצים, סירופ תירס, סירופ מייפל, סוכר, קמח, וניל.
מוסיפים את הפקאן ומערבבים עד שכל המרכיבים מופצים באופן שווה.
יוצקים את התערובת לתוך קרום קרקר גרהם.
אופים עד סטים מילוי, על 40 עד 45 דקות.
הסר את העוגה מהתנור להתקרר לחלוטין לפני חיתוך. חותכים למנות ומגישים עם כף של גלידת וניל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.