קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פאי מרנג לימון שווה

פאי מרנג לימון שווה
פאי מרנג לימון שווה של®דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 61 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לך מיץ לימון להתרכז, מאפה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
רול מאפה על משטח מקומח קלות למעגל 1 אינץ 'גדול יותר מחבת פאי 9 אינץ' הפוכה. להקל על מאפה למחבת; לקצץ וקצה חליל. פירס תחתון ואת הצד של מאפה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
מחבתמחבת
2
אופים בתנור שחומם מראש 425 מעלות f 10 עד 12 דקות או עד מאפה זהוב. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
3
מערבבים מים, מיץ לימון קורנפלור בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן; להרתיח ומערבבים 1 דקה. מקציפים ביצים, 2 חלבונים וקליפות לימון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
חלבוניםחלבונים
קליפת לימוןקליפת לימון
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
מערבבים ב 1-1 / 2 כוסות שווה ® Spoonful*. מערבבים כמחצית תערובת קורנפלור חם לתוך תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ביצהביצה
5
החזירו הכל לסיר. לבשל ומערבבים על אש נמוכה 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר מהחום; מערבבים בחמאה עד מומס. מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
חמאהחמאה
7
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה אפויה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
8
מקציפים 3 חלבונים בקערה בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים קרם של טרטר ומכים לפסגות רכות. בהדרגה לנצח 2/3 כוס שווה ® כפית**, מכות עד פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
10
מורחים מרנג על מילוי לימון חם, איטום בזהירות לקצה הקרום כדי למנוע התכווצות או בכי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
לימוןלימון
11
אופים עוגה ב 425 מעלות תנור F על 5 דקות או עד מרנג הוא השחמה קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגניב לחלוטין על מתלה חוט לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל