פאי מרנג לימון שווה
פאי מרנג לימון שווה של®דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 61 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לך מיץ לימון להתרכז, מאפה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
רול מאפה על משטח מקומח קלות למעגל 1 אינץ 'גדול יותר מחבת פאי 9 אינץ' הפוכה. להקל על מאפה למחבת; לקצץ וקצה חליל. פירס תחתון ואת הצד של מאפה עם מזלג.
אופים בתנור שחומם מראש 425 מעלות f 10 עד 12 דקות או עד מאפה זהוב. מגניב על מתלה תיל.
מערבבים מים, מיץ לימון קורנפלור בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן; להרתיח ומערבבים 1 דקה. מקציפים ביצים, 2 חלבונים וקליפות לימון בקערה בינונית.
מערבבים ב 1-1 / 2 כוסות שווה ® Spoonful*. מערבבים כמחצית תערובת קורנפלור חם לתוך תערובת ביצה.
החזירו הכל לסיר. לבשל ומערבבים על אש נמוכה 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה עד מומס. מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה.
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה אפויה.
מקציפים 3 חלבונים בקערה בינונית עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומכים לפסגות רכות. בהדרגה לנצח 2/3 כוס שווה ® כפית**, מכות עד פסגות נוקשות.
מורחים מרנג על מילוי לימון חם, איטום בזהירות לקצה הקרום כדי למנוע התכווצות או בכי.
אופים עוגה ב 425 מעלות תנור F על 5 דקות או עד מרנג הוא השחמה קלות.
מגניב לחלוטין על מתלה חוט לפני חיתוך.