פאי פפאיה
פאי פפאיה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עמילן תירס, קליפת לימון, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו Beachy Papaya סירות עם זרעי פפאיה טפטוף, Paleta De Papaya Y Coco (papayan And קוקוס קרטיב), ו פפאיה לאסי, איך לעשות פפאיה לאסי טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף פפאיות, לחתוך חצי לאורכו, ולהשליך זרעים.
חותכים papayas לאורך לפרוסות 2-3 אינץ 'רחב, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ' עבה. מדוד 8 כוסות פירות; שמור תוספת לשימושים אחרים.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר, קורנפלור, כוסברה, הל, אגוז מוסקט וקליפת לימון.
מוסיפים פפאיות ומיץ לימון, ומערבבים.
לפתוח 1 מאפה עגול להקל לתוך מחבת פאי 9 אינץ'. מילוי מאפה בתערובת פירות.
לפתוח מאפה שנותר על לוח מקומח קלות להתגלגל לתוך סיבוב 13 אינץ ' רחב.
מרכז עגול מעל פירות. צובט מאפה בטבעת כדי לאטום, ואז לקפל קצה תחת עצמו, סומק עם שפת פאן, וצביטה לחליל. סלאש למעלה מאפה דקורטיבי. מניחים פאי על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים על המדף התחתון של תנור 375 עד הבועה מיצים ליד המרכז, 1 שעה ו 10 דקות עד 1 שעה ו 20 דקות (55 עד 65 דקות בתנור הסעה). אם הקצוות מאפה לקבל כהה מדי, לכסות באופן רופף עם נייר. מגניב לפחות 1 שעה.