פאי פקאן דלעת
פאי פקאן דלעת המתכון יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 412 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. גשו לסופר וקנו חצאי פקאן, מלח, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די טוב. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, עוגת גבינה עוגת פקאן שוקולד מיני, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מקציפים ביצים, סוכרים, קמח, תבלין פאי ומלח לתערובת אחידה.
מערבבים פנימה דלעת. מקציפים בהדרגה חלב.
אופים בחום של 425. במשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל 350 מעלות ואופים 15 דקות יותר.
לציפוי פקאן מקציפים ביצים בקערה עד לקבלת קצף.
מוסיפים סירופ תירס, סוכר חום, מולסה, קמח, וניל ומלח.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים; מכסים בחצאי פקאן.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להתייצבות. מגניב לגמרי. אחסן במקרר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשוהל ריזלינג טרוקן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן]()
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.