פאי רועים דרום-מערבי
פאי הרועים הדרום-מערבי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההור ד ' אובר שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 14 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 251 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. אם יש לכם חמאה, תערובת גבינה מקסיקנית, רוטב אנצ'ילדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה הוא רע למדי. פאי רועים דרום-מערבי, פאי רועים בטטה דרום-מערבית, ו פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם פאי רועים של שאריות חג ההודיה!) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את רוטב האנצ 'ילדה, הקמח, פלפלי הצ' יפוטלה, הכמון והאורגנו; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, שלבו את המים, החלב, החמאה והמלח; מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש. מערבבים פתיתי תפוחי אדמה עד לאיחוד.
מוסיפים צ ' ילי ו 1/2 כוס גבינה.
מעבירים את תערובת הבשר לשניים משומנים 11 אינץ'. 7 אינץ'. אפיית כלים.
שכבה עם תירס, תערובת פירה וגבינה שנותרה.
מפזרים בצל ירוק. מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים.
מכסים ואופים את הקדירה שנותרה בחום של 375 ללא הפסקה למשך 20 דקות. לחשוף ואופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע.
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
מכסים ואופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 20 דקות. לחשוף ואופים 15-20 דקות יותר או עד מבעבע.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
![ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו]()
ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים ללחם חתוך טרי ואפרסק העולה לקדמת הבמה.