פאי רועים של איילים
פאי רועי איילים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 69 אוהדים. אם יש לך חמאה, בשר איילים טחון, תיבול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גדול של 85%. נסו פאי רועים של איילים, פאי רועים של איילים, ו פאי רועה הודו שמנת(המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועה!) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול ומכסים במים מומלחים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מסננים ומאפשרים לאדים להתייבש במשך דקה או שתיים, ואז מועכים במלח, פלפל, 2 כפות חמאה וחצי וחצי; מניחים בצד.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
בינתיים מערבבים יחד את בשר האיילים, התיבול האיטלקי, המלח והפלפל במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהם מתפוררים וכבר לא ורודים, כ -5 דקות.
מורחים את בשר האיילים המבושל לצלחת פאי בגודל 9 אינץ ' ומחזירים את המחבת לכיריים על אש בינונית.
מניחים את הבצל, הפטרניפ ואבקת השום במחבת, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומבשלים עד שהלפת מתרככת, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הירקות המעורבים ומבשלים 5 דקות נוספות, ואז מורחים בצלחת הפאי מעל האיילים. לבסוף, מורחים את הפירה באופן שווה מעל, ומברישים את החמאה המומסת על תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה מתחילים להזהיב, כ -30 דקות.