קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי שוקולד צ'יפס פקאן

פאי שוקולד צ'יפס פקאן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, מלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להפוך את הקרום: בקערה בינונית לשלב קמח ומלח. מערבבים היטב, ואז לחתוך בחמאה עד התערובת היא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אפונהאפונה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים מי קרח ומערבבים רק עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
4
אפשר לבצק לנוח במקרר במשך 20 דקות, ואז להתגלגל ולהתאים לצלחת פאי 9 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
כדי להפוך את המילוי: בקערה בינונית לערבב ביצים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים סירופ תירס וחמאה מומסת או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
7
מערבבים עד שכל החומרים משולבים היטב.
8
מורחים שוקולד צ ' יפס ופקאן חתיכות על פני החלק התחתון של קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
9
יוצקים תערובת ביצים על שוקולד צ ' יפס ושכבת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פקאניםפקאנים
ביצהביצה
10
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים חמים או קרים עם מנה של קצפת וקמצוץ של פצפוצי שוקולד אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קצפתקצפת