פאי שוקולד צ'יפס פקאן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, מלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך את הקרום: בקערה בינונית לשלב קמח ומלח. מערבבים היטב, ואז לחתוך בחמאה עד התערובת היא בגודל של אפונה קטנה.
מוסיפים מי קרח ומערבבים רק עד שהבצק יוצר כדור.
אפשר לבצק לנוח במקרר במשך 20 דקות, ואז להתגלגל ולהתאים לצלחת פאי 9 אינץ'. תניח בצד.
כדי להפוך את המילוי: בקערה בינונית לערבב ביצים וסוכר.
מוסיפים סירופ תירס וחמאה מומסת או מרגרינה.
מערבבים עד שכל החומרים משולבים היטב.
מורחים שוקולד צ ' יפס ופקאן חתיכות על פני החלק התחתון של קליפת עוגה.
יוצקים תערובת ביצים על שוקולד צ ' יפס ושכבת פקאן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
מגישים חמים או קרים עם מנה של קצפת וקמצוץ של פצפוצי שוקולד אם תרצה בכך.