קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי שיבולת שועל

פאי שיבולת שועל
פאי שיבולת שועל דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. לקינוח הזה יש 445 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תמצית וניל, קוקוס, סירופ תירס וסוכר. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 21% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי שיבולת שועל , פאי שיבולת שועל ופאי שיבולת שועל .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים סוכר, סירופ תירס, שיבולת שועל, קוקוס, חמאה, ביצים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים לקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות. מסדרים אגוזי פקאן על גבי הפאי; אופים עוד 30 דקות או עד להשחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פורט, וין סנטו וריזלינג קציר מאוחר הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי שיבולת שועל. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. נמל רזרב החבית עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נמל שמורת חבית
נמל שמורת חבית
יש לו עושר מורכב המוגדר על ידי טעמים וניחוחות של שוקולד ודובדבן שחור, ויישון ממושך של עץ אלון שמוסיף תבלינים, וניל וטאנינים עזים. ניתן ליהנות מפורט חלק קטיפה זה כקינוח עצמאי או לשילוב מושלם עם תענוגות שוקולד. מגישים ב-65 מעלות F.