קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי שיפון שוקולד דלעת

פאי שיפון שוקולד דלעת
מתכון דלעת שוקולד שיפון פאי יכול להתבצע בסביבות 4 שעות ו -10 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 391 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם דלעת, סוכר, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול, פאי שיפון דלעת, ו פאי שיפון דלעת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכינו את הקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות פרנהייט וחמאו צלחת פאי בגודל 9 אינץ'. דופקים את פרוסות השוקולד, הסוכר וגרידת התפוז במעבד מזון עד לטחינה דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
גרידה כתומהגרידה כתומה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק לשלב. לחץ על תערובת הפירורים לתחתית ולמעלה הצד של הצלחת המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
אופים עד להתייצבות, 15 עד 20 דקות, ואז מעבירים לרשת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
שלב את השוקולד והשמנת הכבדה בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל ומיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד מהם, עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים לקרום שהתקרר ומורחים על התחתית ומעלה הצד; מניחים בצד עד שהשוקולד מתייצב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1
מפזרים את הג ' לטין מעל 3 כפות מים בקערה גדולה; בואו לשבת 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את החלב, 2/3 כוס הסוכר, החלמונים, הדלעת, הקינמון, הג ' ינג ' ר והמלח בסיר בינוני. מבשלים על אש בינונית - נמוכה, תוך ערבוב, עד שהתערובת מבעבעת, 6 עד 8 דקות. מקציפים בזהירות את תערובת החלב לתערובת הג ' לטין עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר, תוך ערבוב תדיר, עד להתקררות אך לא מוגדרת, 30 עד 45 דקות.
4
מקציפים 3/4 כוס שמנת כבדה בקערה עם מערבל עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים בעדינות את הקצפת לתערובת הדלעת שהתקררה, ואז יוצקים לקרום המוכן. לחץ על ניילון נצמד ישירות על המשטח ומקרר עד ליציבות, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקציפים את יתרת 1 כוס השמנת הכבדה ו -1 / 4 כוס הסוכר עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
מורחים על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
צילום: ג ' וני מילר

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג