פאי תפוחי אדמה, סלרי וגרוייר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 735 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שמנת כבדה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אפיית תפוחי אדמה גרוייר, תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère, ו תפוחי אדמה-Gruyère Tartlets.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את המרק, תפוחי אדמה, טימין, מלח ופלפל בסיר בינוני. מכסים ומביאים לרתיחה. לחשוף ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר את תפוחי האדמה עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הסלרי והשמנת למרק המבשל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הסלרי רך מאוד והשמנת התעבה, כ -10 דקות.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
11
המלצה ליין: פינוטג ' הוא ענב ייחודי לדרום אפריקה. זה עושה יין אדום רך, עסיסי, בטעם ברי עם מבטאים מעושנים בדומה סירה. פינוטג ' יהיה נהדר עם הגרייר בצלחת הזאת.