קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים בגובה מייל

פאי תפוחים בגובה מייל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי תפוחים בגובה קילומטר. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 811 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, אגוז מוסקט טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי תפוחים גבוה מייל, פאי תפוחים בגובה מייל, ו מייל-גבוהה עוגת בוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את התפוחים הרבעים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ ' ומערבבים עם מיץ הלימון בקערה גדולה. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את התפוחים, זורקים לציפוי ומבשלים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4
מפזרים את הסוכרים, הקינמון, המלח, אגוז המוסקט והפלפל האנגלי על התפוחים וזורקים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מפזרים את הקמח על התערובת כדי לעבות, ולאחר מכן לתת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מרדדים את אחד מדיסקי בצק הפאי המושלמים על משטח מקומח. התאימו לצלחת פאי בגודל 9 אינץ', ותנו לעצמכם מעבר 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מגלגלים את המרציפן בין 2 חתיכות נייר קלף לעיגול בעובי 9 על 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
8
מניחים את המרציפן מעל הקרום התחתון. עגנו את הקרום התחתון בעזרת מזלג ומלאו את הפשטידה בתערובת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
מרדדים את דיסק בצק הפאי השני כך שיתאים מעל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
לשימור,לשימור,
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מניחים על גבי הפשטידה וקוצצים את הקצוות עד לגובה של 1/2 אינץ'. צובטים את הקרום העליון לתחתית, מעבירים את הקצה או לוחצים לאטום בעזרת שיני המזלג. לפרוק את העוגה על ידי חיתוך 4 חריצים בחלק העליון, ומברשת עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מעבירים את הפשטידה למגש גיליון ואופים עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בואו להתקרר 20 דקות לפני ההגשה.
13
מערבבים את הקמח והמלח יחד במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
14
מוסיפים את החמאה לתערובת הקמח ודופקים עד שיש לכם נתחים גדולים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
15
מוסיפים 8 עד 10 כפות מי קרח לאט, תוך כדי ערבוב במזלג, רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
16
מעבירים למשטח מקומח, מחלקים לשניים, מעצבים ל -2 דיסקים ועוטפים בנפרד בניילון. מקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו

מרכיבים